• h4x0r
    Acsi. Nem mondtam, hogy nincs jobb sniffer. Teny, hogy nem ismerek jobbat, de jol tudom, hogy ez nem azt jelenti, hogy nincs is. A hozzaszollasom ertelme az volt, hogy ezzel az ezkozzel tokeletesen jol leellenorizheti barki otthon a sajat gepen levo adatforgalmat. Igy kiderulhet(ne) az is, hogy van-e vagy nincs beepitett spy a Win-ben (nincs, leellenoriztem).

A gimp pedig tenyleg alternativa... de nem profiknak. Nekem nem kell pl. Photoshop. Nem tudnam a kepessegeit kihasznalni. De nem is grafikus vagyok. Es tenyleg OS fan vagyok, de fejlodtem mar annyit, hogy ne mondjam azt, hogy windows suxx, linux rulz... kapasbol. Persze ez a velemenyem, de tisztaban vagyok vele, hogy ez egy maximalisan szubjektiv velemeny.

Amugy Equ: grat, ha azt tudtad leszurni a hozzaszollasombol, hogy ezt maximalisan abszolute mindennek az alternativajakent emlitettem meg. Ismetlem: a fent nevezett celra tokeletesen alkalmas.

Tele amugy a tokom, hogy ha valamit hozzaszollok, akkor jonnek a Win-fan-ok, hogy milyen kis butus vagyok, van annal jobb is, stb. De nem haragszom, mert egyébként annyira tipikus ez a mentalitás a Windows fanok részéről. :-)