• PLaci #38
    1.) A #30 és a #37 az öcsém volt. (Szépen megkértem /és ezúton is szeretném felhívni rá figyelmét/, hogy regisztráljon nicket, és a maga nevében írogasson)

2.) Az XboX-ban van HDD, a PS2-ben nincs. Méghozzá ez a HDD (10GB) cserélhető, akár egy 130+GB-os merevlemezt is belé lehet rakni! (azért mondom a 130GB-ot, mivel az XboX partíció rendszerében mely alapból (MSdash) 5 "partíciót" (10GB HDD) kezel (C:\ boot partíció, D:\ DVD olvasó, E:\ tároló partíció /játék beállítások, mentések/ és az X:\ Y:\ Z:\ "swap" partíciók /a leggyakrabban használt 3 játék gyorsab futása érdekében egyes fájlokat letárol/) az EvoX/XBMC használja az F:\ (130GB-ig) és G:\ (130GB fölött) betűjeleket is.

3.) Az XboX DVD olvasója alapból nem olvassa a CD-R lemezeket (a CD-RW-t és eredeti lemezeket igen), de a DVD olvasó kicserélésével ez a kis probléma megoldható. (Nem tudom mely típusú DVD olvasóra van ehhez szükség) (Nem tudom, hogy áll e téren a PS2.)

4.) Az XboX olvasófelye nem megy tönkre ha megcsippeled!

5.) Realtime videó? Ha engine renderelt videóra gondolsz, hakkor ki kell ábrándítsalak, igen is képes rá.

6.) Ha már videónál járunk. Az XboX képes bármely videó/zene lejátszására! Avi (XviD, DivX, stb.), WMV, RV/RA/egyébb real media fájl, Mov, MP3/OGG/stb. (Ajánlott a kódek frissítések miatt a legutolsó verziójú XBMC-t használni.)
    Hmmm... asszem megyek és megnézem az Ep3 trélert a TV-n...
    És nem elmosódottan, mint egyes olcsó TV kimenetes kártyákon!

7.) A haverokhoz soxor elviszed a kedvenc konzolodat, hogy a haverokkal egy jót játszatok? Nem nehéz a sok DVD? De? Akkor másoljátok fel a játéko fájljait a HDD-re! Ja? PS2-ben nincs?