Vers: Asszem te is abba a csoportba tartozol akikröl beszéltem! lol :)) NOOB
"hát képeket lehet szebbet ad le, dehogy realtime movit,játékot nem az tuti"
Azt sem tudod hogy miröl beszélsz:
Az hogy szebb a képe az nem azt jelenti hogy egy pillanatkép szebb azon hanem ugy összességében.
a realtime movit a konzol harwere számolja a játék motorjával vagyis ugyan az mintha játszanál!!!!!
Érteeem??
(csak megemliteném hogy mivel te is (gondolom) értessz "valamennyire" a a számitástechnika ezen részéhez akkor beláthatnád hogy a fenti állitásod megalapozatlan mivel az xbox hardwere erösebb és maga a gép is sokkal könnyebben programozható mint a ps2)
Csak hasonlitsál össze ps2-n és xbox-on ugyanazt a játékot!!! Egyszer pár haverom átjött és pont NFS Underground-dal játszottunk és megkérdezte pár perc utánn hogy ez az NFSU e és amikor helyeseltem hogy ez az akkor összenéztek és azt mondták hogy ez náluk nem igy néz ki (PS2-vel rendelkeznek)!!!!!
Amugy a ps2 sikere az xbox-hoz képest szerintem nem a Sony gépének "erösségén" vagy a Microsoft gépének "gyengeségén" mult, mulik hanem azon hogy a ps1-nek már volt x millio használoja és ök ps2-öt vettek kapásbol nameg ugyebár a vásárlok 99%-a nem tudja hogy mitöl is jobb az egyik gép a másiknál és a Sony név azt az hitet kelti bennük hogy az ISZONYAT JÓÓÓÓ és eggyeltalán azt se tudják hogy a Microsoft-tot eszik e vagy isszák!!!
Már csak azon lepödtem volna meg ha azt mondod hogy Ps2-ön szebbek az elöre lerenderelt videok!!!! :)
Amugy általában kapásbol ki lehet szurni hogy egy játékot csak xbox-ra fejlesztettek e vagy multiplatform!!