palika22#20
Én nem akarok a XBOX VS PS3 vitába szálni ez a jobb az a jobb, de szerintem az lesz a nyerő akinek visszafele kompatibilis lesz a gépe, valamint előbb jelenik meg a kalóz chipje. Senki sem beszél róla hivatalosan, de az XBOX és a PS2 döntő fölénye a többi konzollal szemben abban van, hogy megvan mindkettőnek a jól működő kalóz verziója. (Ti gépetek eredeti? Hányan nem vettek volna konzolt, ha nem lenne chippelt?? Nem mindenki milliomos, hogy 10-15eFt-ot dobjon ki minden progiért.... amiről a menet közben derül csak ki, hogy nem kellet volna megvenni.....)Azért senki nem vesz konzolt, hogy 1-2 progival beérje.... CSINÁLT AKÁR A SONY, AKÁR A MICROSOFT KERESZTES HADJÁRATOT A KALÓZCHIPGYÁRTÓK ÉS FORGALMAZÓK ELLEN? INDÍTOTTA PEREK TUCATJAIT VALAMELYIK, MINT PL AZ ASVA ÉS TÁRSAI?? ÉN EGY-KÉT PERES ESTRŐL HALLOTTAM A SONY-TÓL, AMINEK A FÜSTJE NAGYOBB VOLT MINT A LÁNGJA. Csak számolták a zsozsót az eladott gépek után. A program írók sem mentek tönkre, mert ugyan nagy a kalózmásolatok száma, de azért egy-két eredetit beszereztek a chippelt géptulajdonosok is. Szülinap, karácsony stb., mindig csurran cseppen valami.