• Magnum PI
    #23
    Na ilyen is rég volt hogy egy hozzászólásomra vagy 10-n reagáljanak.

    Amit írtál telejesen igaz, és pont ezért nem értem hogy miért a Microsoftot kell utálni. Ő csak csinálja dolgokat az emberek meg veszik.
    Nem tudom melyik egyetemre jársz, de ahova én járok (DEBRECEN PTM) ott kimondottan csak linux-on szeretnek dolgozni, minden programot azon fordítanak és azon tesztelnenk, de ez mindegy. Én se örülök annak, hogy a windows a legelterjetteb op. rendszer, viszont mi terjesztettük el, és mi használjuk, ezért az alkalmazáskoat is erre fejlesztették. Aki meg tényleg nem játszik vagy nem dolgozik kemény grafikai szoftverekkel (Maya,3dsmax,CAD), az nyugodtan rakahat fel més op. rendszert mert már mindenre van mindenféle program, és nem a M-et kel fikázni.

    Írta valaki, hogy olyan mintha a Microsoft szándékosan nem arra menne hogy a programjaik jók legyenek. Ez bármelyik más cég esetében, is így lenne. Nincs versenytárs.

    Mejg:
    Engem igazábol ez az egész a Ferrári témára emlékeztet, amikor mindenki utálni a Ferrárit, mert mindig nyertek és 5 év ők a legjobbak. Most a gyengébb (eddig a szezonig gyengébb) csapatok, a Ferrári ellen vannak.

    Az igaz hogy most ki vagyunk szolgáltatva hogy Windows-t használjunk, de emlékezzetek csak vissza.

    DOS 1.0 (hát egy boot vírus volt amit B.G. el tudott adni oprendszerként :) ) volt választás mégis elterjedt.
    Windows 95 volt választás mégis elterjedt

    A DOS meg a win95 voltak az igazán szar oprendszerek, és mégis ezzel alapozta meg magát az M., pedig a DOS-rol WINDOWS 95-re váltás nem olyan volt mint a WIN98-ról XP-re váltás. Nem voltunk rákényszerítve.

    Én nem vagyok Microsoft oldali, de nem értem miért kell valamit utálni ami igazábol semmi rosszat nem tett. Vagy ha tett, írjátok ide.

    Hát ez egy kicsit hosszú lett