Cheif kérésének eleget téve!
  • Sné Zsuzsa
    :DDDD hát ez kész...ezek a hozzászólások :DDD Röhögtem dögivel :D

Nos...hmm....szüzesség elvesztése...hát ez szerintem nagyon meghatározó...szóval, én az akkori barátomat egy évig várattam, majd (amit elítéltem és soha nem is úgy akartam) FAHÁZBAN...megtörtént a dolog....olyan jó volt, mert egyáltalán nem így képzeletem el...fájt, a barátom lelépett az aktust követő fél órában és egyedül maradtam a szobában...úgy éreztem magam, mint akit megerőszakoltak és eldobtak, nem tudtam 3-tól 9-ig elaludni, mert hülyén éreztem magam és ráadásul miután végre sikerült elaludni rá egy órával kipattant a szememből az álom -egyrészt a szomszéd faházban az egyik srác leb*szta a másikat, mert megitta az összes sörét...hát igen...ugornya.. :DD- na meg hát ugyebár rémálmom volt.. :) Aztán enyhén megtörten mikor már itthon voltam, beszélgettem az egyik csajjal, aki felhívta az előváladék veszélyére a figyelmem...na akkor azért keltem fel utána minden nap, mert (bár nem szállt el egyikünk sem) azon görcsöltem vajon terhes vagyok e....minden reggel 5:37-kor....király volt mondhatni...ráadásul akkor késett is a havim...szóval...volt ott minden...felkerestem az akkor már voltomat...(huh, de szép is a szerelem...utána szakítottunk..), hogy segítséget kérjek és akkor vettem egy tesztet...hát nekem ennyire meghatározó volt...és a rossz érzés magával a szexel kapcsolatban mindaddig tartott, míg újra nem lettem szerelmes és akkor már lassan, de fokozatosan felfedeztem párom testének szépségeit, na meg a szeretkezés gyönyöreit is :) Asszem azóta mindent kipróbáltam, de nem érzem magam ribancnak és nem hiszem, hogy titok lenne, mert eddigi életemben összesen 2 partnerom volt és az az igazság nem is akarom, hogy több legyen, mert nem vágyok senkire...mit nyújthat más, amit a szerelmem elméletileg ne tudna megadni?? Mert megtud adni mindent..és én is neki.....ja és a szájba élvezésről meg az a véleményem, hogy tiszta baromság az egész. Szerintem nincs benne semmi meghitt és semmi kellemes.