Az semmi, a T-Mobile az én kártyámról a belföldre küldött sms-ek után (ami elvileg 20 Ft lett volna) a külföldi sms-ek díját azaz a 38 Ft-ot vonta le... Nem semmi, ugye? :D Az ügyfélszolgálatot felhíva meg azt bírták kinyögni, hogy személyesen tehetek csak panaszt... az meg nekem legalább 5000 Ft-omba kerülne, mivel vidékről kellene pestre utaznom...
Most mondjátok meg, nem szemetek? Nem ér annyit az egész... Írtam is az ügyfélszolgálatnak, de ott még válaszra sem méltattak! A következő e-mailem így majd a fogyasztóvédelemnek fog menni a jövő héten... na nehoigymár megússzák!
Meg különben is mekkora pofátlanság az, hogy a díjszabástól eltérő sms díjat le tudják vonni anélkül, hogy be kellene utaznom, de hogy utána nézzenek a hibának, ahhoz már személyesen kell ezt kérnem? A másik 2 szolgáltatónál nincs ilyen, ott bármit el lehet intézni az ügyfélszolin telefonon keresztül is (legalábbis én ilyen jellegű dolgokat a vodával, és a pannonnal is el tudtam intézni).
Milyen pofátlanság lenne, ha írnék nekik egy ajánlott levelet, amelyben kérném tőlük a tévesen levont pénzt, valamint annak a késedelmi kamatait? Elvégre ők is ugyanígy csinálnak azzal, akinek számlatartozása van.
Pofátlanság!!! Én csak ezekre ezt tudom mondani... A T-Mobile-lal én eddig csak szívtam, úgyhogy ott is egye meg a fene a kértyámat, én kp-ban fogom követelni a pénzemet, mert én ezeknek nem vagyok hajlandó többet fizetni!