arcosharcos#9523
Felejcsed má el az origint!Ha még nem tetted meg akkor menjé föl az SWTOR.com-ra és ott a jobb fölső sarokban a SIGN UP ikonra klikkelj rá és regisztráld magad.A szokásos dolgokat kéri mint születési idő,nick név amin fórumozol,email cím,ország...találj ki egy password-t is és ennyi.Erről kapsz egy emailt amit meg kell erősíteni azzal,hogy ráklikkelsz a klikk szövegrészre.
Ha megérkezett a pre-order dobozod abban találsz egy dizájnos nyomtatványt,rajta feltüntetve a 16 betűből és számokból álló PRE-ORDER CODE.Ezt a GAME INFO -->PRE-ORDER menüben tudod begépelni a Redeem Your Pre-Order Code-->Register Your Pre-Order címszó alatt.Begépelésnél a kis és nagy betű nem számít de én kötőjeleket írtam,szerintem az kell is.
Mikor ez kész van akkor erről is kapsz egy tájékoztató jellegű emailt de ez már csak tájékoztató jellegű és nem kell semmit megerősíteni emailben.
Előleg kifizetési elismervényt őrizd meg,mert beszámítódik a teljes összeg kifizetésébe a végleges verzió átvételnél.
-----------------------------------------------------------------------
Nah ez így elég óvoda kiscsoport volt,már előre félek a flashpointoktól az operationról nem is beszélve.Ott,hogy fogom elmagyarázni,hogy mit szeretnék xDD