arcosharcos#8230
Az alt kari rám nem jellemző és mivel a twink kari lehetőséget nem támogatja a rendszer ezért nem hiszem,hogy lesz.Bankos kari még nem tudom hogy fog kelleni vagy mennyire lehet kihasználni.
Aki kíváncsi az összes kaszt story-ra,történetére az föltornázhatja valamennyi kasztot max szintre{lásd Nephin:)}Én nem szoktam megosztani a játékidőt több kari közt,mert nem biztos,hogy megéri.
Ugyanakkor majd meglátom,mert a karik közti un.Legacy rendszerről még nem sokat tudunk és ha bevezetik akkor az új megközelítést ad az altozásnak.
------------------------------------------------------------------------
Kasztok közül amire még kíváncsi lennék az a Mercenary/Bodyguard(healer)ágon,hogy mit tud,de két healert meg minek indítsak.
Galaktikus Köztársaság oldalon csak a Smuggler/Gunslinger jön be.Hasonlóan az IA/Sniper-hez a legkötetlenebb,lazább,kényelmesebb alosztályok,mert őket senki nem fogja zaklatni,hogy gyere tankolni vagy healelni de még support karinak sem jó:)Szimplán egy long range DPS osztály és ebben az AC-ban valamennyi talent ága a DPS-el kapcsolatos.
A Smuggler az egyetlen Republic kaszt akit a legjobban eltudok képzelni Sötét jellemmel.Nem a törvény tisztelet jellemző rájuk,szerencsejáték,csempészés.Azt a megbízást fogadja el ahol többet ígérnek és már át is ment a Sötét oldalra.
Han Solo sem lovagiasságból szabadította ki a Hercegnőt hanem pénzért:)Lando Calrissian pedig beugratta az ismerőseit,mert ahogy ő mondta:előnyösebb üzletet kötött a Birodalmiakkal.
------------------------------------------------------------------------
Szerintem majd valamikor a jövőben tuti lesznek új kasztok,mert jelenleg kettő nem Erőhasználó és egy Erőhasználó healer alosztály van factionként.Nem Erőhasználó melee DPS meg egyáltaán nincs csak kompanionban.Kaszt ügyileg még lenne lehetőség bőven és race-ban is.
Pl Droid kaszt:)Mint az Agent ScorpioMech kompanionja,az is öltöztethető stb...