arcosharcos#7653
Én nem játszottam még vele ezért én kérek elnézést,hogy belepofázom igazából valamennyi alosztálynak lesz DPS ága de szerintem furcsa lenne ha mondjuk egy Scoundrel akármilyen talenten nagyobbat sebezne mint egy Gunslinger (de erre a végén még visszatérek)
Alapból távolabbról használhatják a skilljeiket,long range combat amit talentezésben tovább erősíthetnek.Pl az OP/IA még DPS talenten is csak medium és close range combatra képes.Akárcsak a Powertech DPS ágon a lángszórójával.
Más talentfa párosításokat lehet kihozni AC-belül még akkor is ha mindkettőben DPS-ben gondolkozunk,legalábbis távolságban mindenképpen nagyon különböző harc taktikát igényel egy long range combat DPS gunslinger,sniper,mercenary mint egy middle és close range DPS scoundrel,operative,powertech...
DPS-ben nem tudom,mert egy Powertech DPS spec lángszórós AOE is vezethet DPS-ben ha sokan vannak a közelében és kitudja használni az AOE képességét,inkább más játékos taktikát igényelnek a különböző alosztályok még akkor is ha mindkettő DPS talenten van.