• mgerihun
    swtorhun.tk-ról :) google termék ugye, ami annyit tesz, hogy random végeznek blogspoton karbantartást. Ilyenkor előfordul, hogy az aldomainek nem működnek, így a .tk végződéssel nem elérhető. Használd az : swtorhun.blogspot.com domainnel, arra mindig bejön.

Más.

STO én is preordereztem, digital deluxe-al ofc Akik megjelenéstől tolták, azokkal lehet játszottam együtt. Armen néven voltam ott is meg WoW-ban is, ja és ToR-ban is ha nem nyúlják le, de ugye fő a változatosság Nagyon jó kis játék lehetett volna, csak ott is az eredeti fejlesztő bebukott, leállították a projectet, ezek után vette meg a jogokat cryptic, ami megölte a játékot. Az űrharc eszméletlen jóra sikeredett, mondjuk blanace-t nem találták el Föderáció és Klingonok közt, de én élveztem a pvp-t. Ők tudtak korszakalkotót újítani az űrharccal. Bármelyik single player űr szimulátor elbújhat mögötte. Voltak tank, dps, healer, support hajó, a skilleket az officereid tudták, így jóformán bármilyen hybridet csinálhattál. Nagyon taktikusan kellett harcolni, ha nyerni akartál. A földi rész úgy ahogy van szar lett. Most próbálják feljavítani Tera mintájára, célkereszt lesz. Ez megint feldobhatja a játékélményt. Másik ami nem tetszett, hogy bekerültünk zárt majd open bétában, és ott sokkal jobb volt a játék, sokkal HardCore-abb. Ha 2 NPC hajó jött már küzdened kellett, hogy életben maradj. A véglegesben 5-6hajót is magadra ránthattál és túlélted. Na mindegy ez nem az a Topic, csak kár azért a játékért, volt benne potencia. Itt hál istennek Bioware munkálkodik, bennük 110%-osan megbízhatunk. Szart nem fognak kiadni Bioware címkével.