• Agamemnon
    Hmm, szombat dél óta majd' 200 új hsz... na mondom arcos és j0nNyKa talált valami említésre méltó témát, amit boncolgat a nagyközönség...

Hát sajna nem :( bár várható volt, hogy előbb-utóbb előkerül a wow vs tor téma. Abban igaza van a wowosoknak, hogy igen is nagyon sok wow-os játékos fogja kipróbálni a tor-t. Sőt, azt is mondanám, hogy több volt wow játékos lesz a játékban, mint olyan SW rajongó, aki még nem játszott semmilyen mmo-val.

De hogy tovább vitázzunk. Tessék megnézni az STO-t. Az ST világának is közel annyi rajongója van/volt, mint az SW-nek. Készítettek is nekik egy mmo-t. DE ez a rajongó tábor sem volt elég ahhoz, hogy "jól menő" legyen az STO. Én előrendeltem, egyből vettem is egy egy éves előfizetést, majd március végétől be sem jelentkeztem (februárban preorderrel már játszottunk...) DE sosem vettem volna meg, ha előtte nem játszok mmo-val (konkrétan wow-al tört szerven :P )

Azért nagy különbség van az között, hogy az ember megnéz egy filmet a moziban, megveszi dvd-n, meg olvasgat róla könyveket, mint hogy leül a számítógép elé, és neki áll a karakterével futkosni...