• arcosharcos
    Nem tudom mit variálnak,régebben azt mondták,hogy alapból lesz beépített threat meter aztán mostanában már cáfolták.

Én nem vagyok addon mániás de egy aggro meter egy PvE guildben kötelező és szükséges,ha nem a main tank az aggro első abból baj lehet

De előfordulhatnak olyan boss fightok,hogy több Tank kell hozzá,hogy átvegye Bosst,ilyenkor jó ha az offtank az aggro második de ezt látni kell valahogy.

Aztán,hiába szép a healerek szeme,próbáltál már egy 2,5méteres draenei mögül kihealelni egy gnómot:)Tudom nem wowoztál,de itt is lehetnek hasonló szituk.Ezen nem segít az akármilyen UI sem.

Készítsenek játékon belül mindenféle addonokoat amik közzül válogathatunk,vagy felügyeljék és szelektálják a külsős addonokat.
    ------------------------------------------------------------------------
    Egy 16fős operation is nagy létszám.Próbáld meg levezetni.Tiszta óvoda kis csoport mire mindenki tudja a feladatát,Te azt tankold,te őt fogod healelni,te abba a csoportba segíts be supportként,te miért azt a mobot ütöd mikor a másikat kéne,te ne ott állj meg mert ránk húzod a másik mob groupot is...és akkor még vizuálisan nézzem hogy kit healeljek?

hivatalos oldalon pár kapcsolódó fórum:addon system?,addons in swtor,no third party addons at release
    ------------------------------------------------------------------------
    Én bóknak szántam a Wonder Womant,mi bajod vele?Nézd meg milyen frankó:)