• gavor
    Általában csak olvasok, megírom a kommentem majd nem rakom ki mert kimegy a düh a gépelés során.
    De tegnap éjfél óta összehozni 1 oldalt ennyi baromsággal nagyon fáj!
    Az örök duma hogy én nem egy 14 éves vérpisti vagyok hanem egy bölcs öreg, mindenki helikopter és tudja hogyan kell játékot csinálni!
    Mint már egyszer kifakadtam (ha elküldtem a postot, nem emlékszem) magatokat szopatjátok (többség). Megmutatjuk Tatooine-t indult a tegnap este. Erre ti! Miért nem pvp-zett, miért nem volt full a grafika, miért nem ugrálva fekve kempelve szaltózva lőtt? Fogj meg egy puskát bakker, állva sem találsz el semmit 15 méterről, nem rohangálva!
    Az hogy a bolygó kurva nagy, szép (legalábbis nekem bejön) nincs meg az alagút feeling az fel sem tűnik.
    Elmondta: Nem az ő buildje, bugok vannak, és cheatelt. És egérrel klikkelt a spellekre nem pedig hotkeyekkel!
    El tudom képzelni, hogy több meg volt turbózva a karakter, mert elég kínos lett volna ha nem tud lejátszani egy demónyi időt. A játék nehézségét én is nagyon alacsonynak tartom a leak videók alapján, de ezért nem kell temetni megjelenés előtt.
    Írd le mit vársz, mit remélsz valamitől és amikor mondják előre, hogy nem azt fogod kapni, akkor ne sírj mert nem azt kaptad!