• oz
    Nekem leggyorsabban trófeákkal sikerült berendezni. A normál fp-ből megvan az összes trófea, mindegyikből 10 darabot adott. Néhány megvan hard módban is, az is tizessével. Megvan az összes story és HM ops boss, valamint jónéhány NiM is, azok is tizessével vannak, így alapból több száz falra rakható trófea van. A story cuccok small wall típusúak, így egy normál fali helyre 8 mehet fel. Ha több karaktered van, akkor mindegyikkel csináld meg az induló questet (venni persze nem tudsz strongholdot, de velük csak el kell utazni a meglévő strongholdba, megadja az itemeket). A földi helyekre mehetnek az alap kapott cuccok, meglévő mountok, petek, companionok. Ha gyorsan kell még ház item, akkor creditért lehet venni alap cuccokat az egyik vendornál.
    A coruscanti házamat rendesen berendeztem, de a teljesen kilokkolt DK, félig kilokkolt NS, és csak megvett tatu strongholdot csak trófeákkal, alap questért kapott itemekkel, mountokkal, petekkel és compokkal rendeztem be, és még maradt jónéhány cucc.

Nemcsak a guard, a fókusz is eltűnik a compról. Healerrel úgy questelek, hogy fókuszban van a comp, és néha rá gyógyítok. Sajnos minden egyes mountoláskor (rocket boostot beleszámítva) eltűnik a fókusz. De ez így van kezdetektől. De annyi előnye van, hogy a comp ilyenkor max életen jelenik meg. Ha alacsonyan van a comp, nem gyógyítom fel, rocket boostal megyek a következő mob csoportig.
    Utoljára szerkesztette: oz, 2014.09.18. 11:40:21