• gunji
    Jah, értem, köszönöm. Az esetek nagy részében tényleg random csapattal mentem fp-re/wb-re. Ritkán fordult elő, hogy leléptek félúton, bár hosszabb opon tényleg nem voltam.

Ami a TS-t illeti, nyilván inkább előnye van játék közben, gyorsabb és hatékonyabb a kommunikáció vele, csak hát én nem szeretem. Öreg vagyok én mán' ahhoz. ;) Evvan.
    Az, hogy mennyire vagyok online egy adott karakterrel, az sok mindentől függ (régebben volt róla szó, épp elég). Az életben van egy fontossági sorrend, s egy akármilyen számítógépes játék egy adott karaktere a sokból nem az első helyen áll. Nem biztos, hogy jut rá akármennyi idő, akármennyire szeretném is (több olyan karakterem van itt, amelybe az utóbbi fél évben összesen öt percet, ha voltam belogolva). Ha ezt a klán vezetősége nem tudja elfogadni, akkor nincs ott semmi keresnivalóm. Sajnálom, evvan.
    Sajnos tényleg nem sok lehetősége van annak, ki nem hardcore. A legfontosabb pedig szerintem az, hogy aki játszik, az élvezze a játékot. Akár egyedül, akár csoportosan.
    És pííísz.