• gunji
    HM FP-k videóit nézegettem régebben, de 66/72-es cuccal nem sikerült egyikben sem egyedül valami sikert elérni. A DPS JK nem arra való, majd egy commandoval vagy sorcival, ha elég idősek lesznek.
    A kérdés inkább arra vonatkozott, hogy a Forged Allience-ban akkor ugye csak groups story van? Mert akkor inkább kihagyom. Amúgy nincs különösebb bajom a csoportos játékkal, csak általában nem szeretem a rossz tapasztalatok miatt: a többség végigrohan a pályán, minden lootot otthagynak, a videókat el kell ütni, mert sietnek, az ember így nem ért semmit a történetből, s rögtön lecsesznek, ha valamit emiatt elrontok (czerkás weeklyt is csak egyszer mentem emiatt, opot meg egyszer sem). Nagyrészt lehetetlenség olyan társaságot találni, aki hajlandó lenne ilyenkor lassítani és/vagy segíteni. :(

Ma sikerült eljutnom addig, hogy megbántam a mostani előfizu díját, s ha nem jönnek ki valami normális és tetsző dologgal, akkor - jelen állás szerint - ez volt az uccsó alkalom, hogy pénzt adtam ki érte. Ennek oka, hogy a játék olyan szinten lassult le, hogy teljesen játszhatatlan, hála az alpha version-ös egine-jének
    Korábban csak az Alderaan volt lassú, de mostanra minden helyszín az lett, sokszor képtelenség öt lépésnél többet menni, mert rögtön megakad, majd részutosan hátrább öt méterrel találom magam. Ez kifejezetten harc közben 'előnyös'.
    Tegnap este a flottán kiléptem a liftből, egy pillanatra megjelent a belső tér képe, majd visszaváltott a töltőképernyőére, s kb. 15 perc várakozás után tűnt el ismét. Nem tudom, mit csinált addig, de közben lehetett hallani a háttérzajokat, szóval zajlott az élet. Ma ugyanez volt, de szerencsére öt perc után beengedett. Próbáltam megnézni a strongholdos videót, de arra is 3-4 percet kellett várni, hogy elinduljon. Teljesen élvezhetetlen ez így.
    Ha idén már nem jönnek ki semmilyen új tartalommal, csak hegesztenek az ócska engine-jükön, visszahozva a két évvel ezelőtti játszhatóságot, akkor már elégedett leszek. De hát így... :(