• ChipHazard
    Köszi :). Most hogy igy mondod, lehet elcsúfítaná, :) igazából, csak a csuklóban gondolkodtam, van egy ilyen cyber valami ami csak a jobb kézfejét alakítaná át valami 3 ujju droid kézzé, annyira nem néz ki rosszl, még akár role play szempontjából érthető is lenne, tekintve a chapter 2 végét ugye valami árat fizetnénk az önelégült csunya tervért, ami balul sült el XD.

nem rossz ötlet a szépségverseny dolog, bár én cak irigykednék a többiek karakterére, igy is megvagyok lőve mert nehezen hozok össze szép karaktereket akiket élvezek, pedig limitált a karakter készítés, képzeld el pl az Aion-ban mikor azon kiakadtam hogy rossz lett a karakter nyak vastagsága, megszállotan törkedem a tökéletesre, aztán amikor szembe jön egy teljesen ugyan olyan karakter mint az enyém, akkor instant törlés és elő sem veszem egy évig.
    Kerra-ra is költögettem némi cartel coint csak mert vagy a haj szin nem tetszett vagy a smink, most is gondolodtam hogy ilyen vörös hajat adok neki, de az mnár tul Mara Jades lenne :). De összességében ő tetszik ahogy haladtam előre jobban és jobban kedveltem meg, szóval örülök hogy végül Ő lett az első karakterem ami tulélte.