Védelmi értéken azt értem, hogy minden ruhaneműnek van egy védelmi értéke. Diablóban ez független a szintedtől. Itt is csak azt vettem észre, hogy vannak armorok, amiknek nagyobbak a tulajdsonágai, védelem, aim, endurance, stb. Ami ugye nekem kell a fejvadászhoz, merc-nek, az az aim. Ehhez még az endurance társul többnyire. És amit most kaptam üres slottos páncélt, azt szeretném lehető legjobban felpimpelni. Így üresen 32 pontot véd a páncél. illetve 32-esa védelmi értéke. Viszont ami rajtam van kék páncél, az 150 környékén van. Na most amikor a mod, enhancement, és armoring megvan, azok nem írnak védelmi értéket. 19-es szintű páncélt akarok összerakni, úgy hogy jó sok aim és védelem legyen benne. Ezért ugye kinéztem magamnak 7es comando vagy reflex modot. Igazából nem tudom, hogy mi a különbség a 2 között, mert mindkettő 14 aim, 4 endurance, armour rating 54. néztem bele egy Mastercraft Fervor Enhancement 7-et, ami armor rating 64, endurance 12, critical rating 12 és egy Reflex Armoring 7, ami 11 aim, 7 endurance meg 54-es armour rating.
Szóval ez a páncél végeredményben fog adni alap 32+54+64+54=204-es armour ratinget, 14+11=25aim-ot, 4+12+7=23 endurance-ot, és 12 critical ratingot? És 19-es szintől lehet majd viselni?
Illetve augmentation kit-el még adhatok hozzá augmentation, ami plusz statokat ad majd a páncélhoz. Jól látom a helyzetet?