Gepo#52143
Na akkor megpróbálom röviden összefoglalni, hogy érthető legyen: az alap gearen három slot van, ami statokat ad (a 4. dye slot csak a kinézeten módosít):armoring, mod és enhancement. Ezeken felül augmentet is lehet rakni mindegyik armor darabba is,amihez kell szerezni egy augmentation kit mk cuccot is vagy a GTN-ről vagy úgy, hogy Te gyártasz. Ennek a kitnek 1-9 szintje van, olyat kell berakni ebből az armor darabodba, amilyen szintű augmentet akarsz belerakni (ez függ a kari szintjétől is), pl.: lvl 55ös karihoz célszerű a legmagasabb szintű augmentet berakni, amihez az mk-9-es kit kell. Ez az egyik része.
Ezen felül természetesen a 4 statot adó cuccosnak is van a lvl szinten kívűl több fajtája: van zöld, kék és lila (erősségi sorrendben). Én szintezés közben kék cuccokat szoktam venni, a lila túl drága és mivel gyorsan megy a szintezés, hamar lecseréled.
A defense chance egy érték, mely a defense ratingedből adódik (ez tankoknak kell, tehát ha dps vagy akkor kerüld el),de őszintén nem nagyon értem az ezzel kapcsolatos kérdésedet (nem tudom, hogy Te mit értesz védelmi értéken).