• Chris
    Írtam már én is erről korábban. Igazából ha belegondolsz itt talán még a lehetőségeik sokrétűbbek, amiatt, hogy nincs egy kötött világ, mint mondjuk WAR-ban vagy WOW-ban, annyi bolygót raknak bele, amennyit csak eszükbe jut, olyan típusúakat, olyan fejlettségi szinttel, amilyet csak ki tudnak találni.
    Szerintem a korábban említett frakciókat érintő egyensúlybeli billegés nagyon egyszerűen kiküszöbölhető, akár erőteljesebb eszközökkel is, mint adott túlnépesedett oldalakon karaktergenerálás lezárása, másik oldal vmilyen bónusszal való ösztönzése, szerverek számának jó belövése, esetleg az orvr zónákra ideiglenes részvételi cap helyezést, stb. Tehát ez nem szabadna, hogy problémát jelentsen, mert lehetetlen nincs csak tehetetlenség.
    Ellenben a motiváción múlik minden, hogy miért is érje meg a megjelenés utáni hónapokban vagy években még oda járni. Jó példa ez a kizárólagos instance elérés a birtokló félnek, lehet egy realm-wide bármilyen bónuszt is adni a győztesnek, vagy esetleg ha sikerül egy tényleg mély craft-rendszert létrehozni, akkor lehetne ettől függővé tenni a speciális vagy egyszerűen csak a magasabb szintű alapanyagok hozzáférését is csak az adott helyen. Vagy kereskedelmi útvonalakat is elvághatna egy bolygó elfoglalása, nem menne az elvágott területeken az ah, vagy minden háromszoros áron lenne, vagy mittudomén. :) Persze természetesen jobb gear hozzáférése, megvásárlása mellett a kapott pontokból.
    Tényleg annyi lehetőség van, mert nagyon hálás a téma.