Bandras DaSilva#4989
Az a baj, hogy ilyen játékokban a pvp-t még nem sikerült rendesen megoldani soha, és valszeg így lesz itt is.
Ha open pvp szerveren lenne az ember, akkor ugye az lenne a jó, ha el lehetne foglalni bolygókat stb amint azt itt is írtátok. Ezzel az a baj, hogy egy ideig érdekesek ezek a dolgok, aztán már kevésbé...főleg, ha x idő után resetel az egész. Ha nem resetel, akkor meg az a gond mert az egyik oldal túlságosan is erőssé válik. Az új emberek majd az erősebbekhez csatlakoznak és még kilátástalanabb lesz a vesztő fél helyzete.
Az meg nem akkora fun, ha mondjuk non-stop gankelnek. Mondjuk egy idő után a támadó is megunja aztán lelép a játékból. (itt tudnék sorolni több játékot)
A WAR féle pvp is szar mert ott is csak aranyzsák farm volt az egész foglalósdo (amikor én játszottam) meg pikk-pakk zóna lockolás és utána fővárosostrom, ami szintén idegesítő volt.
Az olyasmi mint az swgben volt/van meg azért hülyeség mert ha nem vagy overt, akkor gyakorlatilag bünmti nélkül rombolhatsz mindent az inváziókon..az is hülyeség.
Ha meg csak bizonyos zónákat tudsz elfoglalni az meg igazából nincs hatással semmire.
Ezért választanak sokszor ilyen battlefield6battleground szerű instancolt cuccot. Ami jó, csak hát azért mégsem az igazi.
Eleve az instanceket kellene már elfelejteni. Igazán úgy lehetne nagy csatákat létrehiozni ha nem instancolt területeken kellene szaladgálniuk az embereknek. Persze ezt meg nem bírják a szerverek..de anno az swgt játszók sztem emlékeznek még az Anchorhead melletti csatákra.
Szóval nehéz ügy ez. A mostani tapasztalatokból kiindulva nem várok nagy pvp részeket, de ne legyen igazam.