Sajna az "Í"-t nem igazán akarja az SWTOR ... A modifiereket pedig még nem próbáltam önállóként ...
@z3d: ha nem zavar, hogy nincs sikerélmény, akkor nem olyan gáz a PVP az 50-es bracketben xD Pontosabban itt nem az a sikerélmény, hogy bedarálod a fél csapatot, hanem már a single kill is, vagy hogy feltartod addig a node-ot, amíg a többiek oda nem érnek ...
A ládanyitogatásban annyira ne bízz, 5 ládát nyitottam eddig, mindben commendation volt csak ... Bár én voltam a bóka, későn álltam neki PVP-zni, altommal ez nem lenne már gond, de mire 50 lesz, addigra szvsz kint lesz az 1.2 ...
Sajnos engem megintcsak elhagyott a szerencse, tegnap pont ezt beszélgettük, hogy 49-es bracketben mintha jobban egyűttműködnének a pug csapatok ... Most mindenki megy mindenfelé, megy a zerg, és 90%-ban fullBM premade van szemben ... Amikor kifogom, hogy bekerülök egy ugyanilyen premade mellé, akkor meg 6 fővel kezdünk és félidőben, mikor már tuti bukta, akkor jön a maradék két emberke ...
Healernek, guardolt emberkéntek gyakorlatilag felesleges is nekimenni normális gear nélkül, röhögve kihealel ... (DPS scoundrelként néha nagyobbat critel az alap healem mint a támadó skilljeim ...)
Erősen gondolkodom, hogy hagyon a sztorit 1.2-ig, retalentelek Heal-re, úgy legalább nagyobb hasznomat veszik ... Viszont ezt a Kill x pípó daily-t nem igazán értem ... kellett még 6 kill, WZ-t befejeztem 12 killel, erre kiírta, hogy még kell 3 kill ... o.O Ez most akkor hogy?