arcosharcos#4255
Én technikai okokból(lakás felújítás stb) egy (jó)darabig off leszek(se netem se gépem nem lesz),úgyhogy tiétek a pálya.
De mikor visszatérek sokkal erősebb leszek! ,mert jobb lesz a netem és csúcsszuperebb a gépem.Nem várok tovább a gépigény bejelentésükre ,most megcsinálom a gépcserét is.
Ha most menne a game akkor azt mondanám amit szoktam,hogy kockuljatok és fejlődjetek de így csak azt mondom,hogy figyeljétek az updateket.Én most még azt sem fogom tudni
De Nephin majd biztos tartja a frontot és kiegészít,kijavít,bíztat és példálózik xD a maga köztársaságis modorában.
Persze vannak itt jó arcok akik majd tartják a Sith tendenciát is.
------------------------------------------------------------------------
Erről jut eszembe amit már többen is irtak,hogy a hazai játékosok remélhetőleg egy guildben fognak tömörülni.Szerintem nem valószínű,mert lesz aki PvE szerverre megy,van aki PvP esetleg RP,egyik játékos Galactic Republic oldalon kezd másik Sith Empire...stb.De persze nagy létszámú guildek még így is összejöhetnek.
A guild rendszer,guild hajó...mindenesetre ösztönözni fogja a szocializálódást.Gondolom a guild hajó besorolás a guild népesség és guild szinttől is függ majd.Talán jobban megéri majd nem kilépni vagy feloszlani,mert lehet hatással lesz a guild hajó osztályra.
------------------------------------------------------------------------
Csak egyet kérek.Az updateket ne off időm alatt kezdjék elhalmozni IA kapcsolatos hírekkel!mert megzakkanok