Nézd, nekem csak marám van L50 Valor 60 felett, úgyhogy csak arról tudok nyilatkozni.
Most, hogy nem lesz 100% sérthetetlenség ha bekapcsolom a camot, már nerfelték a classt, mégha pár dolog lentebb is került a treen. Eddig Huttballon baromi jól jött, ha valaki után rohanni kellett és égett a tűz, akkor simán át tudtam menni rajta sérülés nélkül, de pveben is jó volt, tudnék pár szitut mondani amikor emiatt éltem túl. Viszont bosszantónak érzem, hogy a kardosok közül csak a maranak nincs ALAPból olyan skillje, hogy dobbantás, és máris repülnek a makik a mélybe. Ez azért zavar. Ha ragehez kötnék is jó lenne, de legalább lenne egy ilyen skillje!
A stunja - a sok agyatlan miatt aki nem néz, csak püföl - pvpben pl. szart se ér, mert már bassza is rájuk a jónép a saját oldalról a területrehatót, úgyhogy 1 secet sincsenek a földön. De ezt lassan megszokom. Viszont roppant zavaró, hogy két olyan skillje is van a marának, amit pl. nem enged pvpben használni(Pommel Strike és Savage Kick). Mert miért?