• z3d
    Én részben egyetértek mindkettőtökkel. És részben nem.

Nekem egy két éves laptopon pve-ben minden fullon van. WZben is elmegy a dolog, de inkább leveszek mindent very low-ra, mert ott nem a grafikát nézem. Viszont az, hogy ha 20-30 játékosnál több van a képernyőn, és erre a sebesség elkezd ..ööö..érdekesen viselkedni, míg 30 mobnál pl nincs így, nos, ez számomra valóban azt jelenti, hogy túlzott a motor gépigénye.

Én egy játékkal sem tudtam évekig játszani, a maximum fél-hármnegyed év volt, így pl. nem tudom elképzelni, mi tart a wowban 6 évig akárkit. Megkérdeztem a cimbit, mit csináltak?
    - BG
    - Itt van WZ
    - Arena
    - Hívjunk ki valakit, menjünk Tatooinra, és 2vs2 3vs3, amit akarsz.
    - Elmentek vadászni
    - Azt itt is lehet...izé..már ahol közös területek vannak.

Szóval mi teheti sikeressé az mmot? A közösség. Akkor tökmindegy, hogy frakció és reward nélküli pvp van, vagy két frakciós objectives, gear fejlődős.
    Amennyi sírás itt van, és amennyi megy az swtor hivatalos fórumain, az valami botrány. Mindenért, szó szerint.

Egy hete beszélgettem itt Boncmesterrel a pug vs premade témában, hogy jobb lenne premade vs premade. Azt mondta nekem, hogy ha bajom van ezzel, én változtassak, és keressek egy társaságot. Igaza volt, és qssoltam is utána. Persze sírhatnék, hogy a premadek elkenik a számat, de sajna az a helyzet, amit mondott, NEKEM kell változtatni a hozzáállásomon.

Remélem érthető a példa. A communitynak is másképp kéne a dolgokhoz állnia. Lásd itt is, csak kicsiben.

no offense, senki felé.