• darth devil
    Az elvekkel van a bajom. Ha modernizálni akarták volna, akkor kiadják pár dolláros áron, ahogy most a BG1-2t tervezik. A baj az, hogy előadták úgy, mintha valami világrengető über fasza rtst csinálnának megint. Amiért van pofájuk 3x lehúzni a játékosokat. Nem vitattam, hogy az Sc1 jó volt, sokat toltam vele, de az sc2 ezen az áron kevés. Megint csak szerintem.
    Jonnykanak: Nem sc-ztem versenyszerűen annyira nem köt le az rts. Az előbb leírtam h mi a bajom vele. Nem mellesleg azért is volt szükség az SC2re, hogy a blizzard/activision pénzt tudjon beszedni a koreai versenyekből. De ez lehet már csak összesesküvés elmélet. D3al is pont ez a bajom, singleben biztos jó lesz annyira mint az 1-2 volt, vannak benne újítások, de a real money item trade eleve gáz, megint csak az eszméletlen pénzcsinálásra mennek. Ezen kívül messze korai még isteníteni a D3at. Hol van már az a blizzard amelyik a blackthorne-t, lost vikingset vagy épp a warcaftot csinálta. Elkurvultak, a kreatív emberek sorra váltak ki. Szóval részemről elég szkeptikusan várom a D3at. Ahogy tettem ezt az ME3 esetében is.
    Off vége. :D