• Nephin
    Értem, köszi (bár nem kiváncsiskodásnak szántam :P ).

Ha a PvE nem köt le, akkor a PvP a maga bugjaival és hibáival nagy tételben elhiszem, hogy egy idő múlva nem ösztönöz nagy játékra - van benne egy egyéni toleranciaszint persze, engem annyira nem zavarnak a bugok PvP-ben, hogy miattuk ne játsszak, de nem is vagyok pro PvP-s. :) Az endgame sajnos valóban nem lett nyíltan tesztelve, de tanultak belőle, lásd tesztmeghívások az 1.2-höz.

A WoW-verést nem a BW, hanem a játékosok kezdték amúgy, mint minden MMO-nál. :) Az EA mondta is, hogy 500k előfizetővel már nyereségesek. Azt, hogy mi lesz májusban, majd meglátjuk, szerencsére a legtöbben teljesen jól elvannak még és a BW-re nem lehet azt mondani, hogy nem foglalkoznak a hibákkal-bugokkal, plusz még új kontentet is nyomnak. Talán majd lesz olyan, ami újra meghozza a kedved. :)

A GW2 legyen jó játék, de egy HC PvP-ert (bár a PvE-emberkéket is) nem tudom, hogy köt le az, hogy a geared nem fejlődik, csak a külsejét változtathatod. Egy ideig jó meg szép, de hosszú távon? Kipróbálás után remélem, látom majd, mi ebben a jó. :)