• DummyBoy
    OFF: Black Shark 2, A-10 Warthog és Flaming Cliffs 2 (Lock on ...)

Ezek mind ED munkák, javított dolgokkal. A Black Shark az KA 50 harci helikopter szim, az A-10 Warhog az A-10, az FC2 pedig a Lonci felújított változata ... Javított repmodellek, BS-ben és A10-ben komplexebb, komoly avionika, stb ...

Bár tudom, hogy nem Hárdkór Falcon szint, sokminden hiányozhat belőlük, azért a BS és az A10 avionikában már ott van rendesen, pl: dinamikus hadjáratok és ilyenek még nincsennek (legalábbis legutóbb még nem voltak ... de tervben vannak ...) viszont számomra az is fontos egy szimnél, hogy ne csak a rendszerek, hanem a látvány is valamilyen szinten oké legyen, abban biztos köröket vernek a falconra ...

A dolog szépsége, hogy ED-ék rárepültek most arra, hogy multiban kompatibilsek legyenek ezek, tehát A10 és BS repülhet közös multiban ... Valami olyasmi pletykák is voltak legutóbb, hogy az FC3 is azért készül, hogy előző kettővel kompatibilis legyen ...

Én sajnos ezer éve nem repültem, arra tényleg nincs időm, de mindnek van topikja itt is, meg ED szimeknek ott a vmh59-es fórum, ha ez a fajta repülés érdekel, lehet érdemes lenne oda bekukkantani.

Keress rájuk, ha gondolod privátban folytathatjuk.