• DummyBoy
    Valahol egy messzi messzi galaxisban én olvastam olyasmit, hogy a zűrharcon külön munkálkodik egy csapat, hogy "meglepetést" okozzanak.

Mivel egyszerűen nem hiszem el, hogy egy ekkora lehetőséget kihagynának, inkább úgy érzem hogy a jelenlegi űrharc azért került be minijátékként, hogy legyen valami.

Majd később mikor már a normál cucc "aránylag" rendbenvan, akkor lehet robbantani egyet vele.

Ha minden benne lett volna a legelején, akkor 1 hónap múlva a nólájfer MMOprők valszeg nekiálltak volna hisztizni, hogy nincs kontent, és mentek volna a következőre.

Előbb utóbb mindenki eljut majd oda, hogy az általa tervezett karakterek kész vannak, 50-esek, full PVP és PVE gearben, és akkor kell valami "új" kontent ...

Egy új FP vagy bolygó nem rossz dolog de nem is NAGY dolog.

Egy teljesen új űrharc rendszer pvp-vel, guild battleshipekkel, támadható, védhető, ostromolható és BIRTOKOLHATÓ (valamilyen bónuszt adó) űrálomásokkal amelyek körül mehet az űrpvp, rajtuk pedig a sima pvp (Bizonyos űr objective-ek teljesülése után) ... na ez ütne. (Ugyanez mehetne bolgyókon is persze, űrrészek nélkül ...)

És ez olyan egyértelműen adja magát, hogy NEM HISZEM EL, hogy 10 SW rajongóból legalább 8-nak ne jutott volna eszébe ... HA a BW-nél ezen a projekten dolgozók számának csak 10%-a SW rajongó, már akkor is jó ...

Az persze más kérdés, hogy a világmegváltó 2 betű milyen szinten szarik bele ebbe a lecsóba ... reméljük azért köztük is ül egypár SW fan ...

Amitől tartok, hogy pl: az ostromok, birtokolható területek, bázisok, városok, stb valamilyen szinten kész vannak vagy készülnek ... De arra várnak, hogy elinduljon egy komolyabb elvándorlási hullám, és ez egy jó dolog lehetne amivel sok embert vissza lehetne csalogatni.

A következű jó dolog pedig ugyanez az űrben ...

Szerintem nem az a kérdés, hogy lesz-e ilyesmi ... hanem hogy mikor.

Ha nem lesz, akkor soha többé EA cucc. (Bár ezt BF-nél már megfogadtam egszer ...)