Boncmester#39197
Nekem is azután kellett befejezni Corelliát, hogy megléptem az 50-et, de megcsináltam.
Szombaton 3-4-en pl rászántunk egy napot arra, hogy megszerezzük az összes datacront (eddig 25 van meg kb a 67-ből, szóval elleszünk még majd pár napot ezzel), és tök fun volt. Persze attól eltekintve, hogy az egyik helyen nem fért át a karakterem, mert body type 3-as :P
És a warzone-okat is szeretem. Nekem Alderaan a kedvencem, de a többin is jól szórakozom (sokszor meg baromira anyázom, de az csak azért van, mert érdekel a dolog). Lehetne több WZ is, meg változtatnék pár dolgon, pl cc immunity, írja ki, hány mp van amíg kinyílik a fal, stb, de azért jó dolog.
Egy ideig így tuti elleszek, aztán pár hónap múlva majd meglátom, legkésőbb akkor, amikor jön a GW2, hogy mi a helyzet. Az a vicc, hogy sokat szídtuk anno a WAR-t, hogy nem fejlesztették, és kb 3 évig majdnem tökugyanaz volt benne a content, de ahogy játszunk az SWTOR-al, mindenki rájön, hogy igazából milyen jó volt a WAR, és milyen lassan lehetett megunni, mennyi mindent jól csináltak benne. Ezzel csak az a baj, hogy ide nem másolták le a jó dolgokat, pedig megtehették volna. Remélem megteszik.