-
Bandras DaSilva #39172 Tudom, hogy messze van az open world pvptől a 30v 30 de hát elég sok helyen nem jön össze ennyi ember sem...
Csak a pvp kedvéért nem sokan mennek sehova. Mindenki hisztizik, hogy kell ez kell az, legyen ladder stb, stb, stb.
Gondolom ez nem megy pár napon belül. Valszeg, mint ahogy itt más is írta már, dolgoznak valami ilum revampon, de hát az még sokáig eltarthat...és nem garantált, hogy jó is lesz.
A kill trade meg ment mindenhol, ezért gondolom, hogy vmi olyat lenne célszerű bevezetni ami miatt nem éri meg kill tradelni. Sajnos nincs kidolgozott koncepcióm nekem sem, szal gyakorlatilag csak puffogok én is a fórumokon ad hoc jellegű ötletekkel:(.
Valahogy kiveszett az a játékosokból, hogy csak a pvp kedvéért járjanak pvpzni. Én speciel még mindig szeretem, meg páran a guildből/ismerősök közül, de hát az nem nagy kaland ha ilyen 4-es 5ös csapatokkal kergetőzünk a central környékén. Jó az egy ideig, de hosszú távon azért nem az igazi. Plusz nálunk egy idő után vmelyik oldalon megjelenik még 10-15 ember és jönnek hiénázni, ami azt eredményezi, hogy az a kevés ellen is abbahagyja, mert nem akkora nagy flash ha 2 percenként gankelnek.
Sajnos nehéz olyan rendszert létrehozni ami objective alapú és nem nagyon exploitolható. Jó esetben egy szerver megy 24/24 és ha vmi nagy buffot/előnyt ad vminek az elfoglalása/megtartása mindig lesznek olyanok, akik hajnal 4kor harc nélkül beveszik a célt, aztán meg örülnek a jutalomnak. Atöbbiek meg lehet vért izzadnak csúcsidőben és akkor sem érnek el semmit.
Az swgs bázis foglalós dolog nem volt rossz ötlet anno, mint ahogy az inváziók sem....csak hát aztán azokat is megunták az emberek.
Swtorban meg nem nagyon lehet dinamikus mapet csinálni mert az egész játék nem erre épül. Azért nem adtam föl a reményt, hogy előbb-utóbb sikerül vmi jó kis open world pvpt csinálni...bár igazából a többi bolygóra meg nem igazán mész vissza 50esként (max dailykért).