• ANDAXINx
    "Amióta a Voidstaron nem tudnak a repek cheatelni (remélem ez marad), azóta nem feltétlenül tudják kihasználni a jobb gearjeiket és sok ilyenbe futottam már bele."

Hi!

Nem nagyon szoktam hozzászólni a fórumhoz, de most megteszem, mert annyira nem értem amit mondani akarsz. Másrészt úgy látszik ezen a WZn éppen én is ott voltam, megjegyeztem, mert nekem is egész tűrhető dmg/protection érték jött össze és a klántárs is jól gyógyított.

Nem tudom miért kell ezt így kijelenteni, hogy a republic cheatel void-on. Jó, vannak cheaterek elismerem (pl. még decemberben az Easy Mode klán állandóan hackelt valamit), de ráhúzni ezt az egész republic oldalra, nevetséges.

Amit meg mi tapasztaltunk korábban állandóan, hogy birodalmi (közte magyar, "server first meg hunfirst" klántag) játékosok az ajtóban állnak, és megszakíthatatlan a bombatelepítésük. Nem is lett volna zavaró, de egymás után több WZt is így nyertek meg, így nekünk kicsit tovább tartott a napi 3 győzelem bezsebelése. úgyhogy mindkét oldalon megtalálhatók szerintem a szándékosan az expoitot kereső emberkék.

A jobb geart meg inkább hagyjuk. A játék kezdetén sokkal több volt az imperial játékos, gyorsabban jött nekik a valor, jobb gearjeik voltak, hamarabb gyűjtötték ki a BM geart. Utána a táskás rendszert is megváltoztatták a random helyett a gyűjtögetős faktort előtérbe helyezve. Az első karakteremmel (sage) még a "rakétás Ilum" idejében nyomtam "pár" WZt a valor rank 60ig, de aztán a remek Ilum változtatással minden arra vakarózó birodalmi a populáció inbalance miatt gyorsan felszívta magát.

"Alderaan más tészta, ott esély sincs ellenük, de mostanában a Huttball sem mindig tuti vereség ilyenek ellen ha van healerünk."

Most azt akarod beadni, hogy mindent a republic nyer? Hát nem tudom, második karakteremmel hobbi szinten játszogatok valor 55 környékén, és mikor Alderaan középső tornyánál nekem esik 5 War Hero a tempest klánból, abban nincs sok köszönet. Republic oldalon elég sokan abbahagyták a játékot azok közül, akik nevét ha megláttad a WZ OPs groupban, akkor úgy érezted, hogy végre van esély.

Lehet, hogy most már jobb a republic, nem tudom, de kétlem, hogy mindent nyerne. Jelenleg birodalmi oldalon alapítottunk egy friss klánt, altozunk elsősorban a játék meg a sztori miatt, majd lvl50en ismét véleményt mondok. Egy azért már most látszik, hogy republic oldalon nem került fel annyi magyar az ignore listámra, mint empire oldalon. Elképesztő arcok vannak néhol :)