Nem akarok kötekedni, ez szép. De ez sem full dx11 ... Ráadásul azért az az 580 GTX sem egy átlagos kártyatípus.
A dx11 jó ... lenne ... De nem az, mivel nem használják ... én meg erről keresem a cikket, de nem találom. A lényeg az hogy valami főprogrammer guru mondta a dx11 érkezésekor, hogy teljesen felesleges, először dx9-ben kellene megtanulni programozni, akkor sokkal kevesebb gond lenne.
Én általában dx9-ben használtam mindent, (Bár kevés programnak volt dx11-es része az elmúlt pár évben, amit megnéztem ...) amire emlékszek, ott a dx11 szép volt, de lényegesen erőforrásigényesebb mint a dx9 (főleg a több és komplexebb effekt miatt ...)
Szóval lehet hogy ez a jövő, de gyúrjanak még rajta kicsit ...
Őszintén megmondva (Bár nem nagyon boncolgattam a témát eddig) ez az első eset, hogy olyasmit látok, hogy a dx11 gyorsabb mint a dx9 :)
@Laroa: Miért akarsz dx11-es játékokat annyira? Miért jobbak? A tesszeláció hiányzik? Amíg nem tanulnak meg a pogrammerek normálisan optimalizálni, és használni a régit, addig felesleges erőltetni az újat, mert csak mi fogjuk beszopni. (Kedvencem: AvP tesszeláció :) )