• DummyBoy
    A gond az, hogy egy komoly hibát (Mint ez) tesztelni és javítani egy ilyen méretű projekt esetén qrva nehéz.

Én IRL SW és HW teszteléssel foglalakozom, ezért meg tudom érteni a bájovert. Sajnos az átlagember viszont nem ilyen elnéző. Ráadásul qrva sok a hangadó, tiszta lázadás van, holott azért olyan irgalmatlan gémbréking dolgok nincsennek ... (Ezt azért mondom, mert nem vagyok még 50-es, nem Ilumozom ... és türelmes is vagyok.)

Ráadásul ezt egy valag tizenévesnek qrva bonyolult lekommunikálni, mert beindul a hiszti ...

@De jó lett volna a Rift motorja, de jó lenne, ha fele ekkora gépeken is jól menne, de jó lett volna ha ... Persze, hogy jó lett volna. Utólag könnyen okos az ember. Ha tudtam volna hogy ezek lesznek a lottószámok, akkor ezeket adom meg múlt héten.

@ Ati: ehh ... bizony vicc, de nem vagyok benne biztos, hogy ezt a viccet a Bioware találta ki ... :(

@Laroa: Én már akkor boldog lennék, ha dx9-et normálisan kihasználó játékot adnának ki ... dx11 kell a f@sznak. Megnézném egyszer az emberek arcát, mikor kijön egy DX11 only game. Ugye a világ jáékosállományának 80-90%-a ezzel el is bukta a dolgot, a maradék meg hisztizne hogy akad ... Tuti jó lenne.

dx9 bőven elég, ráadásul így sokkal univerzálisabb. (Bár van még mit javítani ...)

Vannak bugok. De én másfél évig WoT-oztam ... Ahhoz képest a SWTOR gyakorlatilag bugmentes. Vagy ott az Il-2: CoD: Az még rosszabbul indult, és még szarabb kommunikációval, stb ... Ezzel szemben én minden nap jól szórakozom az SWTOR-al, hetente egyszer kell egy relog, mert valami kveszt bebugol, ezen kívül egyelőre apróságok vannak, PVP-zni nem megyek, árnyékokat kikapcsoltam, és kalandozok.

Lassan én is várom, hogy jöjjön már valami új qrva nagy MMO, a hangadók elhúznak, és kicsit nyugodtabb lesz az egész, mert lassan a sok sírás között elvesznek az infók.