• maniac001
    Nem is szeretném ha megszűnne, nekem se tetszik ez a hozzá nem értés és az ilyen kommunikáció. Persze értem hogy nehéz bevallani hogy nem értenek hozzá, nem tehetnek mást minthogy terelnek jobbra-balra. Az egész játékot elviszi a hátán az, hogy star wars. Ha egy viszonylag ismeretlen világban játszódó mmo-t ugyanilyen állapotban adtak volna ki, már megbukott volna. Részemről nagyon sajnálom a dolgot, meg hogy ennyire nem érdekli őket az eu előfizetői tábor (maintenance idők pl). Nem tudom ebbe az egész bullshit dologban mennyire domináns az ea szerepe, róluk ugye köztudott hogy zsidó banda, csak a pénz érdekli semmi más.

Ha mondjuk a Rift motorját tették volna alá, egy szavam se lenne. Gyönyörű, minden működik benne rendesen (ATI kártyán is), az árnyékok parádésan élethűek. Sajnos az swtor a mai játékfelhozatalhoz képest (ebben az mmo-k is benne vannak) ronda, kritikán aluli bloom és árnyék effektekkel, a gépigénye mégis irreálisan magas. Ez nyilván a graf engine hibája, és ez javíthatatlan. Ha azt mondanák hogy srácok most 2 hónapig off és cseréljük az engine-t, én abban is benne lennék (nem mintha rajtam múlna ugye). Szerintem az ea sürgette hogy adják ki ennyire béta állapotban. Remélem a márciusi content peccset tesztelik, és kijavítják az iszonyat bugokat.

"Note: anti-aliasing is temporarily disabled for ATI 6900 series cards, due to severe graphical artifacts. We are working with ATI to resolve this bug, and we will re-enable the option for the 6900 series as soon as possible"

Ez pedig 2012-ben egyszerűen vicc.