• DummyBoy
    Az emberek mások ... Sok év óta a KOTOR 2 volt az első single játék amit elővettem, azt is a SWTOR béta hétvége után, hogy valamivel kihúzzam a megjelenésig, mert egyszerűen nem volt gyomrom a WoT-hoz ...

Teljesen mindegy mivel játszom, az első dolog minden esetben az, hogy keresek egy jó társaságot. Lehet bármilyen jó egy játék, ha nem találok egy jó társaságot, akivel lehet jókat játszani, vagy beszélgetni akár, akkor bukta ... Viszont lehet bármilyen szar (lásd WoT), ha jó a társaság, akkor bizony amikor tehetem, úgyis megyek majd ...

Ettől függetlenül azt csak pozitívumként fogom fel, ha egy MMO játékkal esetleg tudok EGYEDÜL is játszani. Én is bízom benne, hogy a top lvl tartalom folyamatosan jönni fog, hogy lesz értelme az életnek 50 felett is (Mármint ingame és IRL is :) ) de az még odébb van ...

Az agyatlan "zúzzunkbemindenkitakinekmásalogója" típusú PVP-nek én sem sok értelmézt látom, de ha egy minimális tartalmat tudnak neki adni (Pl: L2 ostrom) akkor viszont bizony jó móka, és értelmet ad a játéknak 50 felett is.