• Chris
    Pár hete indítottam egy jedi consulart és az volt az érzésem, hogy nincs rendesen megdesignolva a republic oldal. Kezdőbolygó után egyből jön Coruscant, aminél azt mondtam, hogy ha republic oldalon látom elősször a játékot, akkor sosem csinálok meg egy karit sem 50-re... teljesen felesleges, óriás, üres területek, amin persze fel-alá kell futkorásznod, folyosórendszer az egész, stb. (a város bolygók úgy ahogy vannak rosszak szerintem). Plusz a jedi válaszlehetőségei miatt már az első pár quest alatt kényelmetlenül éreztem magam, olyan mint vmi hitgyüli, force így, force úgy, visszafogottság, miegymás.

Simán rá kéne rakniuk egy létszámzárat ilumra, ami a kisebb oldal maximuma lenne, ez a sorbanállás vagy a bejutási nehézségek miatt egyensúly felé billentené a mérleget, ha az emberek részt akarnak venni, republic oldalra kell rerollolniuk, újonnan érkezők is inkább oda mennének, stb.
    Ezután gőzerővel el kellene kezdeniük vmi rendes koncepciót kitalálni hozzá, pl. őrtornyok birtoklása, medical center birtoklása, plusz vmi valor rendszer, amin keresztül új abilityket lehet szerezni, stb.