arcosharcos#3293
A BH személyében egy igen változatos képességekkel rendelkező kaszt erősíti az Empire oldalt.Összes kaszt közzül a legszélesebb skálán mozog a fegyvertára.Itt aztán van minden:carbonite fagyasztó spray,elfogó kötelet dob,lángszóró,hátrakéta,egyébb rakéták...a lézerstukker szinte elvész a fegyver arzenálban(tudom,hogy lényeges csak ezzel is érzékeltetni akartam,hogy milyen sok kütyüvel rendelkezik).
Hátrakétát többféle támadáshoz is használ de most láthattuk,hogy lángszóróval is többféle támadásra lesz képes.Eddig kettőről tudunk,ez a legutóbbi a deceived cinema-ban látott hátrakétával megemelkedik és lángszóróval körbeforog skillt most megcsodálhattuk kaszt előzetesben gameplay is.
Próbáltam elemezni a skillt de gyorsan lekapták így a CC-t annyira nem sikerült megfigyelni.A másik lángszórós támadásnál mondták,hogy a lángoló ellenfél CC(támadás képtelen)hatás alá kerül+DoT vagyis amíg lángol folyamatosan sebződik is.Viszont ha ez érvényes a körbeforgós lángszórós skillnél is mivel 360fokban körkörösen területre hat akkor az durva,mert azt jelentené,hogy AOE+CC+DoT hatás egyszerre.
Az alkarvédőből egyszerre három kisméretű rakétát is kilőtt az ellenfélre sem volt gyenge megoldás.
------------------------------------------------------------------------
Szép lassan minden kasztról elmondhatunk valamit ami mellette szól.Smuggler nagyon hangulatos RP élmény,Trooper az egyszerűsége miatt,BH a legsokfélébb módón és eszközökkel támad,Agent mellett szól a high-tech,SI külsőségekben,ruházat látványvilágban legjobban megtervezett...
------------------------------------------------------------------------
Ezt még nézzétek át,vidi elemzés.Van itt vállról indítható hátrakéta,Black Sun faction Black Sun insigniás armor-al,Lando Calrissian-os filmeli ruházat...BHCVD