Igen, csak mindez pillanatnyi allapot, es mindig ott van a lehetoseg, hogy elorebblepjen a dolog. Es ez a lenyeg, a turelem. A forumban jo par hozzaszolo be akarja szantani a focipalyat, felszorni soval vagy plazat (az jovedelmezobb) epiteni a helyere, amig a masik oldal kijar a meccsre, es bizik benne, hogy lesz ez jobb hamarosan. MMO-ban nincs annyi turelmi ido mint egy klub eseteben, ez vilagos, de azert egy honappal a premier utan nem kellene mindjart temetni a projektet, ahogy a helyi hangadok teszi nap min nap. Nem te, nalad vannak ervek, ez nalam sokat jelent, a tobbi viszont csak frocsog a nagyvilagba.
Munkaidoben megtehetem, hogy nyugodtan formuzgatok, es mivel ezzel jatszok most, szeretem olvasgatni a topikot. Vannak ertelmes kommentek, leirasok, cikkek, otletek, megeri ranezni. De mar rohadtul unom, hogy nap mint nap, ugyanaz a garda huzza le a jatekot. Tudom, ha nem tetszik a topik stilusa, akkor huzzak anyamba innen. Nem fogok, inkabb azok huzzanak innen, akik mast sem tudnak, csak negativumokat ismetelni, mint egy hibas bakelit lemez. Egyszer oke. Ketszer... oke, de egy honapja, ugyanazt allandoan?