• DummyBoy
    Mondjuk amint pár oldallal ezelőtt említettük a legnagyobb hangadók általában azért hisztiztek, mert az Asus EEPC-re kötött 6DB fullHD monitoron nem akart nekik tökéletesen menni a játék :)

Nem meglepő a support efféle válasza, az esetek nagy része júzer error. Sajnos ami ilyenkor gond, hogy a pár valós problémát nagyon nehéz egy ekkora hisztiáradatból kihalászni.

Mielőtt szó érné a ház elejét, hogy rózsaszín köd meg minden, én is dolgoztam - dolgozom hasonló supportként, és ennél lényegesen kevesebb felhasználó is tud olyan világraszóló hisztit generálni, hogy hetek telnek el a magyarázkodással, meg azzal hogy bebizonyítsd hogy a júzer a hülye (Mert neked kell bebizonyítani, hogy hülyeséget beszél ...) és csak ezek után jutsz el oda hogy az érdemi problémával is tudj foglalkozni ... Szóval én mindig kicsit türelmesebb vagyok emiatt az ilyen supportokkal ... Bele tudom élni magam a helyzetükbe.

A kedvencem a "Véletlenül letöröltem a karakteremet" topik volt ... Szegény szupportosnak szépen, normális hangnemben kellett leírni, hogy hogyan írjon ticketet meg minden, de egy kevésbé szívbajos fórumozó azért megkérdezte, hogy azért árulja már el hogy sikerült merő véletlenségből párszor yes-t kattintani az árjusúr-ra, majd beírni végig nagybetűkkel azt hogy "DELETE" ?