• Sáska
    Nem igazan a jatekhoz tartozik, de ami nekem nagyon bejon, az a community.
    Az elozo mmo-m a rift volt, itt probaltam ki eloszor RP szervert, es - bar elotte sosem jatszottam semmivel RP szerveren - igen megtetszett. Ezert gondoltam, hogy itt is ilyen szervert valasztok, igy a Lord Calypho-n kotottem ki.
    Ami feltunt mar az elso naptol kezdve, az az volt, hogy general chaten szinte alig hasonlitjak a jatekot a WoW-hoz, vagy barmelyik jatekohoz. Vegre egy jatek ahol a general chaten nem az folyik a csapbol, ami az osszes elozo mmo-nal.. Ez nem tudom, hogy mas serveren is igy van-e?
    A masik az RP chat, ahol szervezni szoktak az RP eventeket - mondjuk meg egyen sem voltam, de majd igyekszem megnezni ezt is. Mindenestre jo olvasgatni a lore-rol, akit erdekel.
    Egyre tobb RP guild van, van tiszta Mandalorian guild, imperial army guild, tiszta sith guild stb..

Partyt talalni mindig lehet, es a warzone is total vegyes, nem csak hutball megy.
    Egyedul azt sajnalom, hogy republic jatekosokat alig latni, pedig warzone-on talan egyszer volt az, hogy nem a koztarsasagiak ellen nyomtuk. Remelem ez majd magasabb szinten valtozni fog, es nem kell Ilum-ig varni..