Hanem az hogy megpróbálni segíteni, hogy mihamarabb megtalálják a megoldást minden égető problémára! (És erre lehet segítég egy dxdiag is ...)
A fórumos keresőt remélem mihamarabb megoldják, nekem asszem a gugli dobta ki a topikot :)
Mellesleg lehet azért zavarnak engem kevésbé ezek a hibák mint másokat, mert előtte több mint egy éven keresztül World os Tanks-on edződtem ... Ott mai napig "fejlesztik" a F2P játékot, egyre több fizetős tartalom van, egyre több mindenért érdemes fizetni, ha nem akarsz szopni, de olyan alapvető játéktechnikai bugok vannak, hogy az embernek ketté áll a szeme ...
Egy pár példa, szerény képességeimhez mérten SWTOR-ra átültetve:
- lvl 50-es fullos tank kari epic maxos armorszettben szalad, majd a bolyó másik végéről egy lvl 11-es sniper oneshotolja ... Developerek válasza: "Working as intended" ... tankunk felbőszül, odaszalad a sniperhez ... MISS - MISS - sniperünk megint oneshotolja ...
- Vagy mondjuk elszaladsz egy bokor mellett, és előugrik belőle egy csillagromboló ... o.O Vagy mondjuk üldözöl egy Rancor-t a pusztában, már majdnem utoléred erre eltűnik ... o.O ... jó a camo skillje ... (láthatósági "rendszer" ...)
Valamint mivel 15 vs 15 csaták vannak egy úgynevezett "meccsméker" nevű balanszrendszer gondoskodik arról, hogy ha a 30 fő közül mondjuk 4 healer van, akkor az biztos egy oldalra kerüljön ... stb ...