Warden#28681
Úgy 3-4 napja nekem abszolute nincs fps ingadozásom pedíg nem mai a gépem.Az early után állítgattam vagy 10 percenként a beállításokat mindent kikapcsoltam abszolute low on is akadozott főleg ha partyban voltam, de most a textura mediumon minden más fullon csak a bloom van kikapcsolva, és röccenés nélkül megy aoe melett is.
Wildor megy azon a gépen simán, a memória kicsit kevés de majd fél percel többet vársz a töltőképernyőn.
s0n1c milyen újítást szeretnél?nem indítok flamet újfent hogy ez egy pve játék és annak zseniális.Egyedül a pvp only arcoknak nem tetszik ez a game, igaz azoknak semiylen játék nem tetszik talán nem is a játékokban van a hiba, de ebbe ne menjünk bele.Azért jókat mosolygok hogy 2 hét után esik le embereknek hogy a két oldalon tükör classok vannak.mindenesetre határozottan kijelenthetem hogy aki pvp vel és nem a quest chainekkel (class+bolygó specifikus) húzza fel a karakterét az nagyon sokat veszít és annak valóban tucat mmo marad, továbbá azoknak is akik egyedül questelnek és a párbeszédeket is skipelik.Az egyik guildtársammal csináljuk a class questeket is együtt (külön fázis de ha valami durcásabb npc vagy még kellene egy két szint akkor átjárunk egymás fázisába)az oylan apróságok teszik nagyzserűvé a játékot hogy pl én azt választom hogy megölöm az npc-t ő életben hagyja és ettől hogyan módosul ha nem is sokat a két történet.annak aki nem egy új wow-ot akart vagy egy új warhammert hanem egy kotor 3-at más játékosokkal annak tetszik ez a game aki meg valami mást várt az így járt.