• Sir Quno Jedi
    Mondjuk valamék nap majdnem elvették a kedvemet tőle. Lementem mandalorian raiders flashpointba. Mondtam csaptnak, hogy én ehhez alacsony szintű vagyok-e (ápp lev25 lettem, ők meg 28-29-30), de asszonták úúúúúúgyanmá. Minden oké, van healer, két dps, meg én a tank. Okkké. Eddig sosenem volt panasz rám, sem flash-ben, sem heroic-ban (pedig mindet megcsinálgatom). Na ezek végig utasítgattak, hogy így csináljam, meg úgy és nem jó stb. Pont azt csináltam amit mondtak, szal. fura volt. Mind1, simán elvagdostuk magunkat az uccsó 4 fős BOSS csapatig, aholis vagy 5x megfeküdtünk fullra. Szerintük miattam. Sőt az egyik nagyarcú dps szerint "patetikusan tankolok". Melyen kedves. A többiek szerint nem az én hibám volt, de ez akkor is szíven ütött. Nem is volt kedvem utána játszani egy jó darabig. Végülis lehet az egész csak félreértésből adódik, de azért ez durva volt.

Én aztán igyekeztem, tauntoltam orrba-szájba, az összes ellen többnyire rajtam volt, de nem bírtam az aggrot mind rajtam tartani, simán rámennek néha a healer-re (akit ugyan nyilván folyamatosan guardoltam, de területre hatókkal így is letolták). AOE skillem meg harmatosan gyenge ezekhez. Egyiket leCCzték elején, a többit megfelelő rendben kellett lenyírni, de mire egy marad, az olyan erős lesz (mert erősödik aki marad), hogy pár pixelnyi HP-val lenyom mindenkit egyben, esélyünk sincs (meg healer is kifogy addigra a force-ból).

(mondjuk a healernek dupla annyi HP-je volt mint nekem, de a többiekénél is másfélszer, szal. ő mondta is, hogy faszé van ilyen kevés HP-nk :D, na azóta én is ráhasaltam az artifact vétel + implant gyártás dologra, a stimulantokat meg addig is toltam magamba saját gyártásból, csak ugye ezek erősen szintfüggő dolgok)