• Chris
    Abban a hsz-ben tényleg nem írtam indoklást, mert már korábban észrevételeztem egy csomó dolgot, ezeknek tudtam be az indoklást. Köszi a bizalmat, de nem fogadom el ezt a "hardcore" "bókot". Ez egy játék, ami nem a munkám, nem a hivatásom, csak szórakozni szeretnék, és mint mindent az életben, ezt is igényes magas szinten. Plusz engem még soha nem láthattál sírni a balance miatt és nem is fogsz, a játék hibáival kapcsolatban is csak tényeket közlök. Na, miután ezt letudtuk, jöjjön a lényeg:

Röviden:
    - Pl. az összes warzone rettentően kicsi, szűkös, nincs helye semmiféle taktikázásnak, szinte csak a zerget ösztönzik, épp ezért volt sírás a force speed miatt, aminek a 2 mp-e alatt kb. a warzone felét be lehet futni, ezért túl nagy előnyhöz juttat,
    - Skill lag. Nem azonnal mennek el a skillek, amiket elnyomsz. Gondolom ezt nem kell ecsetelnem.
    - A szint boost egy vicc, a lvl 11-es mercenarynak 10%-kal több a hp-ja wz-ben, mint az én 36-os powertechemnek. Nem zavar különösebben, de mivel az alap skilljei megvannak, amikkel ugyanannyit sebez mint én, ezért előnyhöz jut. De mi a koncepció emögött, mikor egy másiknak meg ugyanannyi van, mint nekem, random?
    - Objective pont kiértékelés is egy vicc. Két bevitt labdáért meg két gólpasszért kaptam tegnap nulla pontot. Lehet, hogy viszi az ember a hátán a csapatot, de mvp-t azt nem kap érte, mert nem derül ki?
    - Inkább csak idegesítő, de a feldobó kütyü teljesen random, ami így kb. meccseket tud eldönteni. Mehet együtt bármilyen csapat, ha a labdást teljesen másik irányba dobja a cucc, mondjuk be az ellenfél csapatának közepére.

Most hirtelen ennyi, ezek nem hiszem el, hogy a tesztelés alatt nem derültek ki, nem beszélve az olyan amatőr hibákról, mint hogy nincsenek hosszú ékezetes karakterek. Képtelenség, hogy ez a mythic az a mythic legyen, aki anno a még ma is zseniális Dark Age of Camelotot csinálta.