• Tyrpak
    Wow, nem gondoltam volna, hogy eljutunk odáig, hogy egyetértsek Jonnykával.

Gyakorló assassinként minden igaz amit mond, kivétel talán a cc immunity részét, meg hogy nehéz lenne cc-zni.
    A dolog lényeg a 20 secenként force charge, ami 2 másodpercig tart, és 40 métert tesz meg ezalatt. Lemértem, 30m range-ről indulva, túlfutsz a 10 méteres range-ű skillen. Magyarul, ha mellette állsz amikor elindul, akkor is kivül van, még a sniper és a sorc 35 méterén is.

A probléma fő oka az, amit már ezerszer írtam, reportoltam, fórumon stb, hogy a force speed leszedi a labda sebesség csökkentését!
    Egyszerű megoldás, hogy amint elnyomta, pl root leszedésre, a labda azonnal leszedje, és visszarakja a levonást.
    Így szabadulni tud pl force charge rootjából, viszont nem tud elrohanni a francba vele.

Taktika egyébként az, hogy középről elfutok, bekanyarodok sarkon mire lejár. Utána fel kell jutni a szélső rámpán (ez a kritikus pont), miközben lent mindenki egymást öli.
    Az első tűz után újra benyomni a force speedet, és azzal jó időzítéssel tényleg átmegy mindkét tűzön!
    Itt már csak le kell menni a rámpán, ahol ha jön valaki, akkor overload-dal lelököm.

Második problémás hely a vége, mert ha a társaim jól ölik középen a védőket, akkor pont akkor "szabadulnak" a nyakadba, amikor a gólvonal felé mész tökegyedül.

Voidstar: stealth, megvárni amig mindenki a másik ajtón öli egymást.
    Mind trap ha védő van, ajtó nyit. Ha a védő leszedi a mind trapet, akkor stun.

Alderaan: nagy körrel a szélső dolog és a kis épület közé állni, legtöbbször kifelé figyelnek, és simán lemegy a 8 sec cast is, mire észreveszik. Utána már csak fel kell őket tartani, amíg megjönnek a többiek.
    Ha meghalsz, addig is lefoglaltál vele több embert, mint ami a te oldaladnak az elfoglaláshoz kellett.