• j0nNyKa
    Bármilyen apró módosítás megoldhatná ezt. Teszemazt a gyors futásra nagyobb cd, vagy legyen dispellelhető. Ha már valahogy le lehetne kapni róluk a futkározást, akár sebzéssel, akár megszakítással, akár bármi mással, és mondjuk adott esetben 2 mp helyett csak 0.5-ig lenne gyors, nem lenne ilyen probléma. Vagy akár egy olyat is el tudok képzelni, hogy pl. a labdával nem lehet benyomni a gyors futást. Tök egyszerű, a balance-t nem túl durván piszkáló módosítások lennének ezek (főleg az utolsó), viszont a játékélményt iszonyatosan növelnék.
    Mindemellett a bubival is kéne valami hasonlót kezdeni. PVPben túl op. Mondom ezt úgy, hogy sokszor rajtam is van, és olyankor iszonyat büszke vagyok magamra, hogy semmi sebzést nem kapok hosszú másodperceken keresztül. Beteg dolog. Arra is valami több cd, vagy dispellelhetőség, vagy akármi kellene.
    Aztán a CC rendszeren is lehetne mit átgondolni, mert perpill tényleg nagyon-nagyon-nagyon nehéz stunba rakni / urambocsá abban tartani a shadowokat. CC nélkül meg nem fogod tőle elvenni a labdát, mert mint párszor már mondtam: elszalad. És nem fogsz utánaszaladni, ha egyszer nincs rá semmilyen képességed.

Mellesleg abba már bele sem szeretnék menni, hogy stealthből bombát pakolnak az ajtókra. Ez nyilvánvaló bug / átgondolatlanság, arra számítok, hogy rövidesen javítva lesz. Igen, többen láttunk már ilyet, többször teszteltük. Állsz védőként, rámeredsz az ajtóra, és az első dolog, amit meglátsz, hogy lila lesz, merthogy rajta van a bomba. Aztán esetleg kifárad a shadow a steathből, csak hogy cczzen, és újra steath-be menjen. De mondom, ez szerintem bugos, és ha nem így fog működni, akkor az sokat fog emelni a voidstar színvonalán.

Mondjuk a voidstarra még NAGYON ráfér az átalakítás. A 30 mp-es fal (igen, lemértem) a halott védők előtt, illetve a 2. szakasz, ahol ha meghalsz, nem tudsz átmenni a hídon, amíg a támadók kényelmesen ki nem nyitják maguknak.. vagy akár a 3. szakasz, ahol szintén halál esetén nem tudsz kimenni megakadályozni az energiafalak lebontását, mert maguk az energiafalak megakadályoznak ebben... Szóval na, van ott több baj is, nem csak a shadow.
    Arról mondjuk ne is beszéljünk, hogy a 4. szakasznak, azaz az utolsó ajtótól az utolsó objektívig való lejutásnak SEMMI értelme nincs, hisz egy shadow leszalad pontosan 2 mp alatt, és instant, 0 cast time-mal egyszerűen megnyeri a játékot. Vagy legyen hosszabb / bonyolultabb az a rész, vagy vegyék is ki.

Ja, a scoundrelnek adsz egy linket a gyors futásáról? :)