gseldon#27209
Erre reflektálnék egy kicsit.
Persze én nem Atho City-n vagyok, hanem a Ludo Kresh-en (valami ilyesmi neve van a szervernek), mert nagyon későn, csak múlt pénteken engedtek be, és én meg azonnal játszani akartam este, nem akartam kivárni a sorokat, aztán ittragadtam :)
Nálunk nem tudom, mi a köztársasági/birodalom arány, de a warzone-okban szerintem fele-fele arányban viszik a népek a győzelmet.
Én shadow vagyok, de őszintén szólva, nagyon kevés másik shadow van, ritkán találkozom párral PVE-ben. PVP-ben kicsit több van, de 2-nél több (velem együtt) még soha egy csapatba se volt, pedig játszottam már olyan 20-30-at.
Rengeteg a commando/vanguard meg a jedi knight. Viszonylag kevés a smuggler két iránya, de azért van.
Nem találkoztam még olyan játékkal, amit leírtál, és szerintem nem igaz, hogy egy olyan shadow, akinél a labda van hamar befut, ha az egész csapat ráfókuszál. A shadow-nak 2 "kijövök a CC-ből" képessége van (skill nélkül csak 1), de ha mindenki nyomja rá a stunt-, slow-t stb. akkor az hamar elfogy. Saját bubija nincs, ha csapattárs tol rá egyet, akkor azt már felfoghatjuk nem agyatlan játéknak, hanem igazi csapatjátéknak nem? :)
Szerintem egyszerűen neked nem jönnek be ezek a feladatvezérelt warzone-ok egyátalán. Amire te vágysz az egy team deathmatch, ahol az nyer, akinek több killje van. Te csak hentelni akarsz, bocs, igazságos küzdelemben nyerni, ahol az ellenfél nem fut el, hanem legjobb tulajdonsága szerint harcolni a végsőkig. Csakhogy a warzone-ban nem ez a feladat. Miért játszana az ellenfél csatára, ha más a cél???