• Omlás
    Miután vége a béta hétvégének pár szösszenet ha már mindenki ki írja magából a véleményét.

Nem fogom semmilyen másik mmo-hoz hasonlítani mert felesleges.
    Mondhatni kicsit mintha új "kategóriát" hoztak volna létre a BW-s srácok az mmo-kon belül. Vannak hiányosságok, de remélhetőleg idővel szépen pótolják bővítik majd a játékot.
    Arra tökéletesen megfelelt a béta, hogy megbizonyosodjak róla nem kell félni nem szúrták el a srácok.
    Az biztos hogy én nagyon jól el leszek a játékkal, akiknek nem tetszik azok kevésbé fogják jól érezni magukat de ez az én játékomat nem igazán fogja elrontani.
    Engem special ami megfogott, hogy úgy is relatíve sok mindennel le tudja magát foglalni az ember ingame ha nincs mögötte 100+ fős hc guild, vagy nagyobb baráti kör. Itt adott a lehetőség arra, hogy kisebb pár fős baráti társaság is végig tudjon menni mindenen, mert ugye nem mindenkinek van ideje heti 4 este raidelni és egyébb extrém elvárásoknak megfelelni. Persze a "HC kontentkipörgetős" embereknek nem ez lesz az a játék ami elhozza a megváltást, ezt már a kezdeteknél lehetett tudni, most béta után szerintem nyilvánvalóvá váltak a dolgok.
    Arra a célra amire készült a játék viszont TÖKÉLETES. A hangulat, lékkör, fun faktor megvan a nap végén a "taposómalomból" kikászálódva igencsak szórakoztatóan el lehet majd vele ütni az időt. Véleményem szerint egy játéknak ez a fő célja a kikapcsolódás és szórakoztatás.